La Direcció d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya organitza una sessió de formació de la Plataforma Transparent, destinada a entitats,  a Vic el proper 28 de juny de 15.30 a 18.30h. al Casal de la Gent Gran Mn. Guiteras de  Vic (C. Soledat, cantonada C. de Pere II El Gran).

Aquesta sessió pot ser molt interessant per aquelles entitats sense ànim de lucre que voleu millorar la transparència de la vostra entitat, ja que la plataforma pretén proporcionar criteris i eines per fer una comunicació transparent i de qualitat.

La Plataforma TrasnpaRent és  una web que posa a l’abast de les entitats una eina que els permet, no només per fer el diagnòstic de la seva transparència, sinó també poder millorar-la i obtenir documents d’autoacreditació.
Es indicadors i criteris establerts han estat pensats perquè les organitzacions sàpiguen quins documents han de publicar i de quina manera ho han de fer perquè siguin comprensibles, de forma que la comunicació afavoreixi la participació i el creixement de les entitats.
Per participar a aquestes sessions es necessària que les persones que hi estiguin interessades formalitzin la seva inscripció a través d’aquest enllaç.

Per qualsevol dubte o comentari, us podeu posar en contacte directament amb la Direcció d’Acció Cívica i Comunitària al 93.882.26.22 o a través de l’enllaç www.gencat.cat/benestarsocialifamilia

Sessió formativa a Vic per millorar la transparència de les entitats sense ànim de lucre
Etiquetat a: