Fruit de la reunió de preparació de la 14ª Mostra d’Entitats i Músiques de Vic que es va fer el passat 26 d’octubre al CCVic Can Pau Raba i les votacions posteriors amb les entitats per escollir la ubicació per a la propera edició, la Mostra se celebrarà a la rambla Passeig de Vic el dissabte 6 de maig de 2017 en horari de 17 a 21h.
Animem a les entitats del a ciutat de Vic a participar activament i col·laborar, un any més, d’aquesta jornada que té un doble objectiu: ser un espai de trobada per a totes les entitats de la ciutat de Vic i facilitar un entorn en el qual donar a conèixer les vostres iniciatives a la ciutadania.
És per aquest motiu que a aquest enllaç trobareu el formulari d’inscripció que cal que ompliu totes aquelles entitats de Vic que vulgueu participar d’aquesta celebració; l’heu de retornar omplert i signat abans del dilluns 27 de febrer de 2017 a l’equip de Ciutadania (C. de les Basses, 3) o per correu electrònic a rierolacb@vic.cat o costaga@vic.cat. En aquest mateix document trobareu reflectides les diferents formes de participació que us proposem i el material que finalment us podem proporcionar, vist el canvi d’ubicació que es realitzarà en aquesta edició.
Comença el termini d’inscripcions a la 14ª Mostra d’Entitats i Músiques de Vic
Etiquetat a: