1r. Concurs de Cultura Catalana

PLACES LIMITADES!

A PARTIR DELS 16 ANYS!

GRATUÏT!

CONSULTA ELS PREMIS a www.coneixer.cat

Què és el conèixer.cat?
– El Conèixer.cat és un nou progrma d’Òmnium Cultural obert a tota la població de la comarca d’Osona, a partir dels 16 anys.
– Té com a objectiu divulgar la cultura popular catalana i alhora fomentar la cohesió social a Osona.
– La idea surt de la demanda de diferents persones no nascudes a Catalunya amb ganes d’aprofundir en totes aquelles coses relacionades amb la història, música i arts en general, gastronomia, festes, associacionisme… de Catalunya, i més concretament de la comarca d’Osona.
– Treballem per fer de la cultura catalana una cultura viva. És per això, que és molt important que ens ajudis en aquest procés. Tant si n’ets un expert, com si creus que tens alguns coneixements, com si no les veus ni a passar, vine i n’aprendrem plegats. Coneixerem, entendrem i difondem tot allò que ha marcat i marcarà el tarannà dels catalans.

Estructura del Concurs:
– Hi haurà 4 sessions formatives, amb concurs final, que repassaran els continguts a dalt esmentats, al llarg de les 4 estacions de l’any (el divendres, 27 de maig, i els divendres 3, 10 i 17 de juny. De les 6 a les 8 de la tarda).
– L’última sessió es dedicarà única i exclusivament al concurs, que s’estructurarà sobre el contingut donat en les quetre sessions prèvies, i una miqueta més (dissabte, 18 de juny. De les 6 a les 8 de la tarda).

Com puc participar-hi: Només cal que us poseu en contacte amb Òmnium Osona (Plaça Vicenç Albert Ballester, s/n, de Vic). També podeu trucar al 938893119 o a través del correu electrònic quedemosona@omnium.cat

Conèixer.cat, 1r CONcurs de Cultura Catalana