Aquest acte, que s’organitza per quart any consecutiu en el marc de la Borsa del Voluntariat VA! Vic Acció! de l’Ajuntament de Vic, vol ser un espai d’homenatge per a totes les persones que, de manera altruista i desinteressada, realitzen activitats voluntàries a la ciutat. A més, aquesta és també una jornada en que es reflexiona i es debat entorn qüestions relacionades amb l’àmbit del voluntariat i l’associacionisme, tasques d’una importància cabdal per a la ciutat de Vic.

19.30 h

  • Presentació de l’acte a càrrec de Joan López, regidor de l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic
  • A continuació, Lliurament del Premi Vic Acció! 2014 a la PAH Plataforma d’Afectats per la Hipoteca d’Osona, en reconeixement a la seva trajectòria voluntària i activista.

20.15 h

  • Conferència “Protagonitzem el canvi. Som l’eina de transformació imprescindible” a càrrec de Rita Marzoa, periodista i directora del programa “Solidaris” de Catalunya Ràdio, vocal de la junta nacional d’Òmnium Cultural i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils.

Durant l’acte es recaptaran aliments per al Banc d’Aliments / Rebost Solidari de la ciutat. Us recomanem que aporteu aliments de llarga durada com: oli, llet, patates,llaunes de tonyina o sardina, fruita en llauna, papilles de nadó o llet de continuació.

Dia del Voluntariat 2014

Data inici: 16 desembre 2014

Data fi: 16 desembre 2014

Lloc: Casino de Vic - C. Verdaguer, 5 -

Horari: 19.30