Un any més s’ha convocat a les 300 entitats sense ànim de lucre detectades a la ciutat a la reunió informativa i de preparació de la propera 12ª Mostra d’Entitats i Músiques de Vic, trobada que es realitzarà el proper dimecres, 28 de gener de 2015 a les 20h. al Centre Cívic Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24 – 08500 Vic).

L’objectiu d’aquesta trobada és informar dels detalls i l’organització d’aquesta celebració, així com debatre noves idees, activitats que es preveuen realitzar, possibles propostes de millora, … També, s’aprofita per fer una breu revisió d’algunes de les aportacions que les entitats participants a la darrera edició van fer constar al qüestionari de satisfacció, amb la voluntat de que aquest esdeveniment millori i creixi, any a any, amb l’ajuda i l’estreta col·laboració de totes les entitats de Vic.

Si sou una entitat snse ànim de lucre de Vic i voleu assistir a aquesta reunió, us demanem que confirmeu la vostra assistència al telèfon 93.883.24.95 o al correu electrònic:
rierolacb@vic.cat

Dimecres vinent se celebra la reunió de preparació de la 12ª Mostra d’Entitats i Músiques de Vic