cropped-P1020825-e1390041836116.jpg
Festa de l’escuma, diumenge. 2014

I  Dissabte 6 de Juny      I   Diumenge 7 de Juny   I   
I  Divendres 12 de Juny  I   Dissabte 13 de Juny   I   Diumenge 14 de Juny  I   

Benvolguts veïns i veïnes,

Com cada any, tornen a ser aquí les festes del nostre barri. Un altre any i continuem amb la mateixa il· lusió de sempre. Aquestes festes són l’indicador de les portes de l’estiu, el començament del tres mesos d’infern de la nostra ciutat, però la calor no ens ha d’espantar perquè l’única cosa que ens podria mig espatllar les festes seria la pluja. També són l’evidència de la importància de la cultura popular i que un barri pot arribar a ser com un poble. Som la demostració que les festes del barri només es necessiten ganes, dedicació i constància perquè funcionin, a més a més del compromís i complicitat de cadascú dels veïns i veïnes.

Per això, tornem a ser aquí per continuar tenint aquesta espècia de sentiment de barri, l’orgull de ser de l’horta vermella, i poder fer que aquesta festa sigui de tots i totes, de petits a grans, i que es visquin més que mai les nostres festes. Com sempre, primer de tot volem agrair a tots els veïns i veïnes l’assistència, col·laboració i participació en les festes de l’últim any i recordar-vos d’enguany tornar a penjar la bandera vermella als balcons i finestres, perquè és vegi que és festa major al nostre barri i animar a tothom que la deixin unes setmanetes més per escalfar motors per la festa major de Vic. Ja que com ja sabeu el nostre barri pertany als Vermells i Vermelles (la Colla del Nen que és representada pel color vermell) i així animar als veïns i veïnes, també, a participar a la Crida i els actes de la Colla del Nen.

Aquest any les nostres festes comencen el dissabte 6 de juny amb el ja tradicional torneig de petanca, un concurs de pintura infantil, la 4a edició del torneig Joan Bigas, aquest any de bàsquet, en el qual us animem a participar-hi! En acabar el partit hi haurà el pregó que aquest any el farà Xevi Furriols i Solà, el portador del cap de llúpia del nen i persona bolcada plenament a la cultura en tots els àmbits, per tant qui millor que en “furri” per fer el pregó? L’endemà farem la caminada a Sant Fruitós del Grau, on esmorzarem. Quan estiguem tornant ja ens estaran esperant les bitlles catalanes. Al mateix temps, tindrà lloc la missa pel barri a Lurdes.

El segon cap de setmana de festes, el més esperat per tothom, començarà el divendres 12 amb l’arribada d’en Sibiu i a continuació la botifarrada amb la quina com a sobretaula. Després continuarem la nit per acabar de fer-la inoblidable amb el concert de Kòdul i d’Eina i finalitzarà una nit rodona PD Barni. Dissabte començarem a la tarda amb els jocs de cucanya i a continuació la cercavila, en què els més petits s’ho passaran d’allò més bé cantant i ballant a ritme de batucada. A la nit tindrem, el sopar de carmanyola, la presentació de la pubilla 2015 i un altre ració de concerts, pels més nostàlgics, nit de Rockabilly, amb Six in Town i Hits. Diumenge arriba l’activitat més esperada per elspetits de casa i alguns de grans també. Començarem amb la mítica xocolatada i després l’actuació de Gil animació que també farà l’espectacle de l’escuma. Un cop acabada la festa de l’escuma tindrà lloc al passeig el gran dinar de germanor, i seguidament una novetat, un cafè concert. A la tarda hi haurà ball amb l’orquestra Duet Esquitx. I per clausurà la gran festa major que haurem passat, a la nit, hi haurà la traca final.

Us animem, doncs, a sortir al carrer i viure totes les festes amb energia i il· lusió!

Bones festes a tothom!!

Agenda

– Descargar:
Cartell de Festes del Barri Horta Vermella 2015

cartell-horta-2015
Cartell de les Festes del barri 2015

 

Festes del Barri Horta Vermella 2015