Com ja molts i moltes sabeu, des de la nostra Unitat, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, hem posat en marxa el projecte “Creem la nostra pàgina web”.

Aquest projecte pretén que totes les entitats i associacions de la ciutat puguin tenir la seva pròpia pàgina web, que serà allotjada a Vicentitats.cat

Per a realitzar les nostres pàgines web disposem d’un programari creat a mida, molt pràctic i fàcil d’usar. Cal, però, fer una petita formació, molt pràctica, en la que durant 5 sessions de 2h. de durada cadascuna, us ensenyem com fer la vostra pàgina, com penjar-hi les notícies, com fer l’agenda d’activitats , etc.

La intenció és que, al finalitzar aquests cinc dies de formació, totes les entitats que hi participin tinguin ja creada la seva pròpia pàgina web. És a dir, es va creant la pàgina web a mesura que fem la formació.

La propera edició del curs, que ja és la quarta, es realitzarà els cinc dijous d’octubre a les aules d’informàtica de l’IMPE Vic (Edifici El Sucre):

dijous 1 d’octubre: de 18 a 20h.
dijous 9 d’octubre: de 18 a 20h.
dijous 16 d’octubre: de 18 a 20h.
dijous 23 d’octubre: de 18 a 20h.
dijous 30 d’octubre: de 18 a 20h.

Si esteu interessats en crear la vostra web i inscriure’us a aquest curs, o bé esperar a una nova edició amb un horari que us vagi millor, no dubteu a fer-nos arribar la inscripció de sota o contactar amb nosaltres:

Unitat de Ciutadania i Desenvolupament Comunitari
Ajuntament de Vic
C. Sentfores, 1 (1r pis)
08500 Vic
93.883.24.95 o 630.028.488

US ANIMEM A PARTICIPAR-HI!!

Ja tenim dates de la nova edició del curs de “Creem la nostra pàgina web”