De nou, estem preparant un curs de creació de pàgines web per a entitats amb el suport del projecte ClicPortal de la Diputació de Barcelona. Recordeu que aquest projecte pretén que totes les entitats i associacions de la ciutat puguin tenir la seva pròpia pàgina web, allotjada a la pàgina web de les entitats de Vic http://www.vicentitats.cat/ de manera GRATUÏTA.

Per a realitzar la vostra pàgina web disposem d’un programari creat a mida, molt pràctic i fàcil d’utilitzar; tot i això, és necessari fer una petita formació en la que, durant 5 sessions de 2h de durada cadascuna (10 hores en total), us ensenyarem com fer la vostra pàgina, com penjar-hi les notícies, com fer l’agenda d’activitats , etc. La intenció és que, al finalitzar aquests cinc dies de formació, totes les entitats que hi participin tinguin ja creada la seva pròpia pàgina web. És a dir, anirem creant la nostra pàgina web a mesura que fem la formació.

El proper curs es realitzarà els dies:

Dimecres 13 d’octubre
Dijous 14 d’octubre
Dilluns 18 d’octubre
Dimecres 20 d’octubre
Dijous 21 d’octubre

Amb la intenció d’ajustar-nos als horaris que millor us vagin, només cal que ens indiqueu la franja horària que us aniria bé. Entre els horaris que ens proposeu, triarem l’horari que vagi millor a la majoria d’entitats que sol·licitin fer el curs.

Us adjuntem el full d’inscripció. Ens el podeu remetre per mail a rierolacb@vic.cat o bé a la Unitat de Ciutadania i Desenvolupament Comunitari (C. Sentfores, 1). No oblideu indicar-nos l’hora de preferència.

ANIMEU-VOS… US HI ESPEREM!

Nou curs “Creem la nostra pàgina web” – GRATUÏT