logoFooterComença una nova temporada a molts equipaments culturals de Catalunya i, per aquest motiu, fem un recordatori del programa Apropa Cultura.

L’Apropa Cultura és, tal i com el seu nom indica, una iniciativa que fa accessible la cultura a col·lectius en risc d’exclusió social o amb característiques de vulnerabilitat social. El projecte compta amb una oferta àmplia i diversa, tan en oferta cultural (teatre, música, circ i dansa i visites a exposicions de museus i centres culturals), com territorial (arreu de Catalunya); és important recordar que l’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona, forma part del programa Apropa Cultura.

Per incloure una entitat dins del programa es fa des de la pàgina web d’ Apropa Cultura https://www.apropacultura.cat/ ; primer s’ha de registrar l’entitat i, des de l’oficina administrativa, revisen la sol·licitud i comproven l’adequació del centre com a destinatari del programa.

Si us interessa la proposta i en voleu saber més, el dimarts 17 de gener a les 11h. es fa una xerrada informativa a L’Atlàntida, Sala 3 (C. Torras i Bages, 6 – Casa Serratosa). Per fer la inscripció prèvia, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça: ariadna.fernandez@latlantidavic.cat escrivint les persones que hi assistireu i l’entitat de la que veniu.

L’Apropa Cultura, una eina per atansar la cultura a les entitats socials
Etiquetat a: