Les darreres setmanes, diverses entitats de la ciutat de Vic han debatut i fet arribar la seva opinió respecte la ubicació i el format de la Mostra d’Entitats, la trobada anual de les associacions de Vic, que es ve seguint els últims 7 anys. Finalment, les entitats han conclòs mantenir la ubicació d’aquesta celebració, però reformular el format que s’havia estat seguint fins l’any passat. Per tant, la 13ª Mostra d’Entitats i Músiques de Vic se celebrarà al passeig Pep Ventura de Vic el dissabte 7 de maig de 10 a 20h.

Així, s’enceta una ronda de trobades per àmbit d’actuació de les entitats per explicar-los com es preveu dur a terme aquesta reformulació del format de la Mostra, en el que les entitats hi tindran un paper clau, així com quines seran les noves formes de participació per associacions que habitualment no hi són presents. És per això que es recomana, tant a les entitats que ja s’han inscrit a la Mostra com a les que habitualment no hi participen, a assistir a la trobada següent que els pertoqui en funció del seu àmbit de treball:

– Entitats juvenils: dilluns, 14 de març a les 18.30h. al Vicjove (C. Bisbe Morgades, 15). S’aprofitarà aquesta trobada per tractar altres aspectes relacionats amb els serveis i projectes que està duent a terme el Vicjove.

– AMPAs i altres entitats de l’àmbit educatiu: dilluns, 14 de març a les 20h. a la Sala d’Educadors de Palau Bojons (Plaça Dom Miquel de Clariana, 3).

– Entitats de l’àmbit social: dimecres, 16 de març a les 19h. al Centre Cívic Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24).

– Entitats esportives: rebran una convocatòria específica per part de l’Institut Municipal d’Esports.

– Entitats que formen part del Consell Local de Cooperació de Vic: rebran una convocatòria específica per part del departament de Cooperació de l’Ajuntament de Vic.

Entitats de l’àmbit cultural i de la resta d’àmbits d’actuació que no es referencien més amunt: dimarts, 15 de març a les 20h. al Centre Cívic Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24).-

Alhora, si alguna entitats té diferents àmbits d’actuació, es demana que s’esculli aquella opció que millor vagi. En totes aquestes trobades s’aprofitarà per recordar a les associacions els recursos que s’ofereixen en l’àmbit del servei de suport a les entitats de l’Ajuntament de Vic.

Si sou una entitat i us interessa ser present a alguna d’aquestes reunions, us agrairem que confirmeu la vostra assistència a rierolacb@vic.cat o bé al 93.886.21.00 (extensió 15603).

Properes trobades amb entitats per explicar el nou format de la Mostra d’Entitats i Músiques de Vic 2016
Etiquetat a: