Es podran sol·licitar fins al 30 de setembre de forma telemàtica amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables i pal·liar la situació de vulnerabilitat

 

L’Ajuntament de Vic activa uns ajuts econòmics per subvencionar les activitats esportives extraescolars amb l’objectiu de potenciar els hàbits saludables i, al mateix temps, pal·liar la situació de vulnerabilitat, tal com expressa el regidor d’Esports Titi Roca.

 

Els ajuts econòmics per l’actual curs escolar es poden sol·licitar des d’avui i fins al 30 de setembre i ajudaran a cobrir les despeses d’aquelles activitats esportives d’infants i joves de 3 a 16 anys i que es fan fora d’horari lectiu.

 

La quantitat de la subvenció variarà en funció dels ingressos de cada unitat familiar segons els barems establerts a les bases reguladores. Els percentatges per determinar l’import de l’ajut, en funció dels ingressos de la unitat familiar, s’aplicaran a una quota bàsica que s’estableix com a màxim de 500 euros per infant i activitat per aquelles activitats esportives realitzades en entitats esportives de Vic, i de 200 euros per infant i activitat realitzades en centres educatius del municipi.

 

Cal remarcar que els ajuts no són compatibles amb altres ajuts, municipals o no, per la mateixa finalitat.

 

Per acollir-se a l’ajut cal complir els ítems que es poden consultar a la convocatòria.

En cas de sol·licitar ajuts per més d’un infant o jove caldrà fer una sol·licitud per persona.

Per acollir-se a l’ajut cal complir els ítems que es poden consultar a la convocatòria.

 

On s’han de presentar les sol·licituds?

 

Les sol·licituds s’hauran de presentar  de forma telemàtica a través d’aquest enllaç fins al 30 de setembre.

 

Per a qualsevol dubte sobre els ajuts o la tramitació telemàtica es pot contactar amb els serveis socials de Vic a [email protected] o trucar al telèfon 93 885 25 52.

Ajuts de fins a 500 euros per les activitats esportives extraescolars d’entitats o centres educatius de Vic
Etiquetat a: