L’Ajuntament de Vic oferirà a les entitats de la ciutat, un any més, un assessorament gratuït per resoldre els seus dubtes en matèria comptable i fiscal. 

Enguany des de l’Àrea de Ciutadania es torna a impulsar aquest servei amb la col·laboració de Tríada Assessors, oferint un espai on el teixit associatiu de la ciutat pugui traslladar-hi aquells dubtes o qüestions vinculades específicament a la fiscalitat i la comptabilitat de les associacions, així com consultes vinculades a la normativa sobre protecció de dades. Es tracta per tant d’un assessorament destinat als responsables i membres d’associacions de la ciutat de Vic, especialment aquelles persones que porten la tresoreria de l’entitat.

Les atencions es faran de manera individualitzada, és a dir, entitat a entitat, i tindran una durada màxima de 60 minuts. Només es podrà disposar d’una sessió per entitat, tot i que es preveu la possibilitat d’acabar de resoldre dubtes puntuals i concrets que hagin sorgit de la trobada a través de correu electrònic. Aquest servei no gestionarà, en cap cas, els tràmits que es desprenguin de l’orientació facilitada i, per tant, és responsabilitat de l’entitat dur-los a terme.

Degut a la situació actual de la pandèmia i les recomanacions de reduir el nombre de interaccions socials, enguany les sessions es faran virtualment. En cas que una entitat no disposi dels mitjans necessaris per fer la sessió a distància podrà utilitzar les oficines de l’Àrea de Ciutadania per connectar-se i rebre l’assessorament per aquesta via.

El servei es prestarà els dilluns a la tarda (15 a 19h) o bé el dimarts al matí (9 a 13h). L’hora concreta s’haurà d’acordar amb cada entitat.

La data límit per sol·licitar aquest servei és el 23 de desembre, i per fer-ho podeu enviar un correu a [email protected] especificant el dia i hora en que us agradaria rebre l’assessorament o bé trucant al 93 886 21 00 (extensió 21206).

 

Esperem que pugueu participar activament d’aquesta proposta i, com ja és habitual, des de l’equip de Ciutadania restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte, comentari o informació addicional que pugueu necessitar.

 

Assessorament fiscal gratuït per a les entitats de la ciutat de Vic
Etiquetat a: