Vídeo de la campanya que es va gravar a Vic el passat més de febrer. És una campanya, que està basada en una idea original de Gender and LGBT Lab i produïda per Gayles.tv, ha comptat amb el suport de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, Gerència de Serveis d’Igualtat i Ciutadania.

A l’espot ha participat Tècniques del VicDones-SIAD Osona, sòcies i socis de l’Associació LGTB TALCOMSOM i persones LGTB d’Osona.

Més avall podreu llegir la noticia publicada a GayLes.TV:

 

Noticia i vídeo de GAYLES.TV | La campanya “Sóc diferent, sóc com tu” té com a objectiu donar visibilitat a la realitat de les persones LGTBI que viuen al territori. La situació del col·lectiu LGTBI que habita en pobles i petites ciutats presenta destacables diferències respecte al que viu en una gran ciutat i la seva àrea metropolitana: la manca de referents i de llocs de trobada, formes diferents d’expressió de la LGTBIfobia, la sensació d’haver de traslladar-se a la capital per poder viure d’acord amb la seva identitat de gènere o orientació sexual.
Aquesta campanya, basada en una idea original de Gender and LGBT Lab i produïda per Gayles.tv, ha estat realitzada gràcies al suport de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona –Gerència de Serveis d’Igualtat i Ciutadania.

Agraïm especialment la col·laboració de Núria Muñoz, Tècnica d’Igualtat del VicDones-SIAD Osona de l’Ajuntament de Vic, Belén Herrero, Tècnica d’igualtat del SIAD de l’Ajuntament de Manlleu, Isàvena Opisso de l’associació TALCOMSOM i a totes les persones que han participat en el vídeo: Marc Arumí, Dolors Casacuberta, Sergi Cercós, Elena Fosalba, Família Galobardes-Vinyoles, Àlex Guiu, Belén Herrero, Isabel Maideu, Núria Muñoz, Isàvena Opisso, Marc Parareda, Marta Salvans, Cèlia Torns, Greta Torns i Teo Torns.

Recomanem la lectura de l’informe “Osona, una comarca amb tots els colors: Pla marc per la igualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere del Consell Comarcal d’Osona” elaborat per la Universitat de Vic amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

GAYLES.TV Televisió Online

Veure noticia a GAYLES.TV https://gayles.tv/comunidad/campana-visibilizacion-lgbti-en-territorio-soy-diferente-soy-como-tu/

GAYLESTV

Campanya de visibilització LGBTI al territori “Sóc diferent, sóc com tu“