El dissabte 8 de maig celebrarem la 17ª edició de la Mostra d’Entitats i Músiques de Vic, una trobada anual que té per objectiu que el teixit associatiu de la ciutat mostri la tasca que es realitza des de la seva entitat a la resta d’associacions i al conjunt de la ciutadania.

Associacions, fundacions i altres col·lectius vigatans es trobaran per mostrar els projectes que desenvolupen al si de la seva entitat i la tasca voluntària que duen a terme durant l’any. Com ja és habitual, a més dels estands de les entitats, també hi trobareu activitats i actuacions.

TALCOMSOM hi tindrem un espai amb informació LGTB i on també hi serà l’escriptor Manel Navarro amb el seu llibre “El Presoner”.

De les 17h a les 21h del dissabte 8 de maig a la Rambla del Passeig.

El presoner - Manel Navarro

El presoner: L’Àngel, un noi de tretze anys criat en un orfenat catòlic des que tenia tres anys, surt per primer cop al carrer per a passar la tarda amb el seu millor amic, en Robert. La relació entre tots dos canvia quan en Robert li fa un petó inesperadament.Tot i que en un principi l’Àngel s’empipa, no pot evitar de pensar-hi i comença a dubtar què sent pel seu millor amic.Què farà l’Àngel amb el que sent i amb la relació que té amb en Robert?

 

17a Mostra d’Entitats de Vic