.
Vine a caminar per la impressionant fageda de la Grevolosa, ara a la tardor és una de les millors èpoques per veure els seus faigs centenaris, alguns d’ells declarats arbres monumentals.
 grevolosa
Durada: 3 hores comptant parades
Distància: uns 4 km. Del plànol adjunt farem el recorregut: Aparcament-Sant Nazari-Faig Monumentals-Mirador del Collsacabra (pel cami curt)-Aparcament (tornant un tram pel mateix camí)
 mapa grevolosa
Cal portar: esmorzar, beguda, roba i calçat adequat
Punt de trobada: aparcament de l’estació de tren de Vic
Hora: 9:00
Punt de trobada 2: benzinera Esclat de Torelló (per tothom que vingui d’Osona Nord, Ripollès i Garrotxa)
Hora: 9:20
.
Junts seguirem amb cotxes compartits fins a l’aparcament de la Grevolosa.
 .
Al següent enllaç podeu llegir més sobre la excursió i veure’n fotos (tot i que farem una ruta força més curta)
 .
Cal inscripció:

AQUESTA ACTIVITAT NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D’ACCIDENT. L’assegurança corre a càrrec de cadascú. L’organització no assumeix cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l’activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers. Durant les activitats de TALCOMSOM es poden fer fotografies per tal de fer difusió de l’activitat de l’entitat. Assistint a l’activitat autoritzeu a TALCOMSOM a utilitzar aquestes fotografies per a fer promoció de l’entitat. Si es vol participar en alguna activitat i no es vol sortir a les fotografies caldrà que s’especifiqui per escrit alhora de fer la inscripció o responent a aquest correu.

 

Caminada de tardor – Fageda de la Grevolosa