.

.

Dimecres 2 de desembre a les 18’30h , DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials acollirà la conferència “Identitat sexual i expressió de gènere” a càrrec de Marta Salvans.

Marta Salvans, Coordinadora de CISDIC Plataforma per a la Identitat Sexual i la discordança d’identitat congènita, exposarà a DIXIT Vic les dificultats que comporta realitzar el procés d’una transició de gènere a una persona amb identitat sexual oposada al sexe assignat després de néixer, afegint els conflictes clínics, l’atenció mèdica i les dificultats de convivència que comporta la nova expressió de gènere davant l’entorn social i el món laboral.

A l’inici de la conferència, que tindrà lloc el dimecres 2 de desembre a les 18,30h., es projectarà el documental “Gente Corriente” (20 minuts), elaborat per la Fundació per a la Identitat de Gènere, que serà el fil conductor de la xerrada.

Lloc: UVic-UCC. Campus de Miramarges, Edifici C. Sala Mercè Torrents. C/Miquel Martí i Pol, s/n  (Planta Primera soterrani), 08500 Vic

Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari

Organitza: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials

Hi col·labora: L’ Obra Social “la Caixa”

Conferència “Identitat sexual i expressió de gènere” a càrrec de Marta Salvans al DIXIT Vic

Data inici: 16 novembre 2016

Data fi: 16 novembre 2016

Periode: Cada dimecres

Lloc: Centre Cívic de Santa Anna - c/ Tagamanent, 1 -

Horari: De 10:00 a 13:00h