.

Presentació dels resultats de la diagnosi:

Des del projecte Osona, una comarca amb tots els colors ja hem acabat la fase de la diagnosi, pas previ a l’elaboració del Pla d’igualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere de la comarca.

El dia 6 d’octubre a les 18h us convidem a l’edifici El Sucre a la presentació dels resultats de la diagnosi a càrrec dels autors de l’estudi.

.

Apuntar-se als tallers:

A partir d’ara comença la següent fase del projecte: l’elaboració participativa del Pla. Per tal de prendre’n part, us podeu apuntar a un dels 3 tallers que organitzem clicant aquí: http://goo.gl/forms/z2OFDmpl3N.

Taller

Dies (1a i 2a sessió)

Horari

Lloc

1

21 i 28 d’octubre

Matí (de 9 a 11h)

Vic (Edifici El Sucre)

2

20 i 27 d’octubre

Matí (de 12 a 14h)

Manlleu (Museu del Ter)

3

20 i 27 d’octubre

Tarda (de 18 a 20h)

Vic (Centre Cívic Pau Raba)

 

 

 

 

 

 

 

Els tallers de formació i participació estan adreçats a personal municipal, regidors/es de les diferents àrees i també a altres professionals, membres d’associacions i persones a títol individual.

Cada taller es dividirà en dues sessions de 2 hores cadascuna. En la primera, oferirem formació sobre la temàtica LGTBI i debatrem els resultats de la diagnosi. En la segona, tractarem què són les polítiques inclusives amb el col·lectiu LGTBI i treballarem quines accions es poden portar a terme en les diferents àrees.

El projecte està coordinat pel Consell Comarcal, els ajuntaments de Manlleu, Torelló i Vic, la Mancomunitat de La Plana i l’associació TALCOMSOM. Compta amb la direcció tècnica de la Universitat de Vic- Universitat Central de Catalunya i amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació, et pots posar en contacte amb nosaltres a l’adreça vicdones-siadosona@vic.cat.

Equip motor del projecte

Hi ha homofòbia a Osona? Resultats de la diagnosi