El proper 11 de juny tindrà lloc a DIXIT Vic la presentació del darrer informe sobre l’homofòbia a Catalunya 2014 per part d’Eugeni Rodríguez, president de l’Observatori Contra l’Homofòbia. Aquest document és la Memòria Antidiscriminatòria de l’Observatori Contra L’Homofòbia del Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC), que elabora cada any un estudi sobre l’homofòbia a Catalunya on es comptabilitzen totes les comunicacions de denúncia que els hi arriben i que han succeït a llarg del darrer any.

En el marc d’aquest acte també tindrà lloc la presentació del projecte “Osona, una comarca amb tots els colors” que té l’objectiu de conèixer les realitats de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals per tal de dissenyar un Pla d’igualtat per raó d’orientació sexual i d’identitat de gènere a la comarca d’Osona. Isàvena Opisso, vocal de l’associació TALCOMSOM i membre del grup motor d’aquest pla d’igualtat, donarà a conèixer el procés de diagnosi i el treball participatiu per a l’elaboració de propostes que recollirà aquest pla.

Tots dos actes comptaran amb una presentació d’introducció per part de Lluïsa Jiménez, cap de l’Àrea per a la igualtat de tracte i no-discriminació de persones lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (LGTB) de la Secretaria de Família del Departament de Benestar Social i Família.

Data: 11 de juny de 2015 a les 16.30 h.
Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. C. Miquel Martí i Pol, 1. Vic.
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
(a Titulació/Càrrec / Institució/Entitat/Empresa podeu posar “talcomsom” i “soci / simpatitzant”)


Organitza: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials.

Més informació: http://dixit.gencat.cat/ca/detalls/Noticies/presentacio_informe_homofobia_catalunya_2014_programa_osona_comarca_tots_colors

Presentació de l’informe sobre l’homofòbia a Catalunya 2014 i del programa “Osona una comarca amb tots els colors”