Els dies 2, 3 i 4 de setembre, el Barri de la Serra de Sanferm va celebrar la seva Festa Major. El divendres 2 va encetar el programa el pregó de la perruquera del barri i a continuació l’obra “Faldilles i pantalons amunt i avall” a càrrec de la Companyia Caputxins Xins-Xins que va posar un toc d’humor a la festa.

Dissabte, petits i grans van poder disfrutar dels jocs gegants i jocs de taula. A les 18h, Zumba i per acabar el dia, el barri va poder disfrutar del concert Pelat i Pelut i el DJ Velasco.

Pel que fa diumenge, a les 9h es va dur a terme la missa i després la tradicional xocolatada on molts veïns i veïnes disfruten d’aquest esmorzar. A les 10:30h, la pedalada popular pels carrers de la ciutat de Vic. A les 14h es va dur a terme l’arrossada i la quina i per acabar els actes, un concert per part de Tastet de Gospel, amb una gran afluència de públic, que van emocionar amb les diferents cançons interpretades.

Des de l’Associació de veïns i veïnes agraïm a totes les persones que han participat a la nostra Festa Major i ens mostrem satisfetes de haver pogut recuperar tots els actes després de dos anys de restriccions sanitàries!

El barri de la Serra de Sanferm de Vic ha celebrat la seva festa major amb una gran varietat d’activitats