La comissió de Festes del Carrer de la Riera i adjacents, un any més està organitzant la Festa major del nostre estimat Barri. Les Festes seran els dies 23, 24, 25 i 26 de setembre de 2010 i es faran les següents activitats :

Divendres 24 de setembre

20.00h. Missa amb la presència dels degants del barri i sortida amb cercavila fins la Plaça Pompeu Fabra. A l’Església de la Mercè.

21.30h. Lectura del Pregó a càrrec de Jeroni Vinyet i pica-pica. Actuació de les xarangues “4 vents”, “Cocobongos” i “Patxaranga Jove”. Festa al carrer amb bars del barri al carrer. Bars: L’Àgora, l’Atònit, Aurum, El Gravat, Insitu, Invertit i Taverna Catalana La Terra.

Dissabte 25 de setembre

17.00h. Plantada de gegants a la Plaça Gaudí. Colles: Pla del Penedès, St. Celoni, Canovelles, Amer de la Selva, Masnou, Prats de Lluçanès, Navàs, Castellterçol, St. Miquel de Balenyà, La Calla i Carrer de la Riera.

18.00h. Cercavila pels carrers del casc antic. Ballada final i entrega de records. Campionat de parxís (Organitza: Agrupació de Sords de Vic i Comarca).

21.00h. Sopar Popular a la Plaça Gaudí. Botifarra, cansalada, vi, aigua, pa, … El sopar estarà ambientat per l’Orquestra Xim pum olé! i continua la festa amb els bars del barri al carrer.

Diumenge 26 de setembre

9.00h. “Primera Trobada de Vestes i Lambrettes del carrer de la Riera”, col·labora Vespa Club Osona. A la Plaça Gaudí.

13.00h. Arribada i exposició de les Vestes i Lambrettes i pica-pica per als participants.

14.00h. Dinar Popular – Arrossada a la Plaça Gaudí. Venda de tiquets a la llibreria Can Pietx, al fotògraf Josep Gomis i al bar l’Invertit i a la Taverna Catalana La Terra. Cal portar: plats, gots i coberts. El dinar estarà ambientat amb l’espectacle “Així és la vida” de la companyia Xim pum.

17.00h. A la Plaça Gaudí. Torneig de Bitlles Catalanes per Barris. Campionat de botifarra (Organitza el Bar Àgora). Campionat de futbolí al carrer (inscripcions gratuïtes fins el dissabte dia 25 a: La Terra, l’Invertit i In situ). Entrega de premis “concurs de dibuix” alumnes de l’escola Santa Caterina.

19.00h. Coca i xocolata. Plaça Gaudí.

FESTES DEL CARRER DE LA RIERA I ADJACENTS 2010