Sóc i estimo com vull ha estat el resultat del treball fet en diferents sessions amb la participació de les Taules d’Estudiants dinamitzades pel Vicjove, amb alumnes d’ESO dels instituts de Vic. La proposta va sorgir del treball transversal, per aplicar la transversalitat de la perspectiva de gènere i LGTBI que des de l’Oficina del VicDones-SIAD Osona promou amb les diferents àrees del mateix Ajuntament; i que queda recollida en els plans Locals de joventut i el pla marc per a la igualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere aprovats per l’Ajuntament de Vic.

El contingut de les sessions es va centrar en el treball sobre la diversitat sexual, afectiva i de gènere, pensant en com podrien els joves de les taules comunicar i compartir amb la ciutadania les seves reflexions que posaven el focus en la responsabilitat de tothom per evitar les situacions de discriminació.

Aquest material ha estat visible a la ciutat durant la festa major a la Plaça Gaudí i a continuacióes podrà veure a l’espai que hi ha davant del Vicjove durant la Holi del 7 de juliol. La intenció de les dues oficines és que aquest material divulgatiu i de sensibilització pugui ser vist a altres llocs de la ciutat com són els diferents barris o bé als centres educatius. Així donem a conèixer que a Vic tothom “és i estima com vol”. Acostar l’exposició al jovent i a la ciutadania en general és fer visible la diversitat sexual, afectiva i de gènere i que davant de situacions de discriminació hem de treure la targeta vermella!

Qui tingui interès a sol·licitar aquest material ho haurà de fer mitjançant el Vicjove o bé de l’Oficina del VicDones-SIAD Osona.

 

Soc i estimo com vull

 

Campanya “Sóc i Estimo com vull”