El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) en col·laboració amb l’Àrea d’Esports, Ciutadania i Vicjove de l’Ajuntament de Vic i diverses entitats i col·lectius de la ciutat han treballat conjuntament dues propostes pensades per a infants i joves de la ciutat per dinamitzar l’espai públic de Vicdurant el període de Setmana Santa.

D’una banda, s’han programat les primeres “Jornades Multiesportives al carrer!” que tindran lloc els dies laborables i no escolars de Setmana Santa, del 26 al 29 de març. Es tracta d’una activitat dirigida a infants de 8 a 12 anys que, per un total de 4 euros al dia, podran practicar diversos esports d’una manera que accessible, és a dir, aptes encara que l’infant no conegui l’esport. Les jornades es desenvoluparan cada dia de 9 a 13.30h i s’oferirà servei d’acollida a les 8.30h. Es realitzaran a dues pistes de la ciutat: a la pista esportiva del barri de Santa Anna (infants de 3r i 4rt primària) i a la del barri del Sucre (infants 5è i 6è primària).

D’altra banda, el programa “Jove, mou-te!” comprèn tres activitats que es duran a terme entre el 26 i el 28 de març i es estan pensades per i per a joves que cursen ESO en amunt. Un concurs fotogràfic, una gimcana urbana per Vic organitzada per les taules d’estudiants i una activitat de proves vinculada a la cuina organitzat per joves de la ciutat. La participació a totes les activitats és gratuïta.

Consulta el díptic de les “Jornades Multiesportives al carrer!” aquí

 

 

 

 

Consulta el díptic de “Jove, mou-te!” aquí

Una setmana santa que bullirà d’activitat: “Jornades multiesportives al carrer!” i “Jove, mou-te!”
Etiquetat a: