foto notíciaEn la propera edició del Mercat Medieval de Vic 2016, diverses entitats de la ciutat participaran d’un projecte pilot en l’elaboració de la decoració d’alguns carrers. Des de l’Ajuntament de Vic i, concretament des de l’Oficina de Fires i Mercats i el departament de Ciutadania, es vol potenciar el paper clau que tenen les entitats a la ciutat i fomentar la seva participació en activitats públiques per tal de que guanyin visibilitat i implicar-les en una activitat com és aquest mercat.

Aquest any, doncs, seran vuit les entitats que col·laboraran (Associació Casal Claret, Associació de Vídues de Vic i Comarca, Casal de la Gent Gran de la Rambla, Associació Tapís, Associació ASHES, ADFO, Càritas Arxiprestal i Fundació Areté) creant voluntàriament des de banderoles serigrafiades, a rams florals, cartells amb tipografia gòtica o photocalls a dimensions reals. S’han programat diversos tallers durant els mesos d’octubre i novembre amb aquestes entitats on se’ls ensenyaran totes aquestes tècniques, aplicables posteriorment a altres projectes, i on s’elaborarà tot el material decoratiu.

Esperem que us agradin els resultats, que es podran veure pels carrers de Vic entre els dies 3 i 6 de desembre, i agraïm la participació de les entitats en aquest projecte. Si des de la vostra entitat us agrada la idea i voleu participar-hi de cara a properes edicions, poseu-vos en contacte amb nosaltres a rierolacb@vic.cat o dl 93.886.21.00 (extensió 15603).

Entitats de la ciutat participaran en la decoració de la propera edició del Mercat Medieval de Vic
Etiquetat a: