Imatge de complementUs donem la benvinguda al portal web de les entitats sense ànim de lucre de Vic, Vicentitats.cat, gestionat per l’equip de Ciutadania de l’Ajuntament de Vic. En aquest espai trobareu informació relativa al teixit associatiu vigatà, així com recursos d’interès per les entitats o per aquells grups de persones que es volen constituir-se com a associació. Formació, tràmits administratius relacionats amb el món associatiu, participació a la Mostra d’Entitats i Músiques de Vic, espais i recursos municipals, informació de subvencions i altres ajuts econòmics, … són només algunes de les informacions que les entitats podreu trobar en aquest portal.

Com a projecte específic, des del 2009 l’Ajuntament de Vic forma part del programa de Dinamització Associativa 2.0 impulsat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, que permet a les entitats sense ànim de lucre de Vic poder disposar d’una web pròpia a través d’aquest portal de manera totalment gratuïta. En trobareu més informació a l’apartat de “recursos” d’aquesta web.

Actualment, Vic compta amb prop de 300 entitats sense ànim de lucre, autèntics espais de diversitat, convivència, tolerància, diàleg i d’intercanvi d’idees i iniciatives i que, entre totes elles, configuren un fort motor per a la ciutat!