Bases específiques reguladores de l’atorgament de subvencions per a entitats sense ànim de lucre per a la realització de projectes d’interès social

L’Ajuntament de Vic, obre convocatòria de subvencions per entitats sense ànim de lucre, destinades a projectes d’interès social. El passat 25 de març de 2019, es van publicar les bases específiques reguladores per la concessió de subvencions per a les entitats sense ànims de lucre de la Ciutat de Vic inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Vic.

Consulteu les bases aquí.

Bases específiques reguladores de l’atorgament de subvencions per a entitats sense ànim de lucre per a la realització de projectes d’interès social

L’Ajuntament de Vic, obre convocatòria de subvencions per entitats sense ànims de lucre, destinades a projectes d’interès social. El passat 17 d’abril de 2018, es van publicar les bases específiques reguladores per la concessió de subvencions per a les entitats sense ànims de lucre de la Ciutat de Vic inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Vic.

Consulteu les bases aquí.

ÀMBIT SOCIAL

Ajuts a projectes d’investigació en càncer LAB AECC 2017

La Fundació AECC convoca ajudes financeres per part de la Fundació Científica AECC a projectes de recerca de qualitat en càncer amb clara orientació traslacional que es realitzin en la seva totalitat a Espanya.
Termini: 17 de gener
Més informació


Premi Carlemany de la Joventut 2017

El Parlament Europeu i la Fundació del Premi Internacional Carlemany d’Aquisgrà engega una nova edició d’aquest Premi que distingeix projectes duts a terme per joves que promoguin models de convivència a Europa.
Termini: 30 de gener
Més informació


Premi Fundació MAPFRE a la millor iniciativa en acció social

La Fundació MAPFRE reconeix els mèrits d’una persona o entitat que dugui a terme una destacada i efectiva iniciativa social en benefici de les persones menys afavorides.
Termini: 1 de març
Més informació


Premi Fundació MAPFRE ” A tota una vida professional”

La Fundació MAPFRE vol amb aquest Premi reconèixer a una persona que hagi tingut una trajectòria professional exemplar al servei de la societat i de les persones.
Termini: 1 de març
Més informació


Premis “Dependencia y Sociedad” de la Fundació Caser 2017

La Fundació Caser convoca una nova edició dels seus Premis anuals
Termini: 15 de març
Més informació

CULTURA

Presentació de propostes artístiques MMVV 2017

El període per presentar propostes per la 29a edició del MMVV finalitza el 31 de març de 2017. La direcció artística escull al voltant de 60 propostes basant-se en diferents criteris de selecció.
Termini: 31 de març
Més informació


Vivace – Beca d’estudis musicals ciutat de Vic

L’objecte de la beca és el de donar suport als joves intèrprets per a un projecte de formació i perfeccionament tècnic i artístic en algun centre europeu d’ensenyament superior de música.
Termini: 31 de gener
Més informacio


II Premi internacional a la innovació cultural

El Consorci del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) engega la segona convocatòria d’aquest premi amb l’objectiu d’estimular projectes que explorin possibles escenaris culturals dels pròxims anys, enguany amb el canvi climàtic com a tema.
Termini: 31 de gener
Més informació


XII Premi Climent Muncunill Roca per a joves artistes

L’Ajuntament de Manresa i la família Muncunill i Roca engega una nova edició d’aquest premi adreçat a joves artistes menors de 30 anys amb l’objectiu de promocionar els joves creadors en el marc de la recerca i difusió sobre el patrimoni artístic que es feia des del Museu Comarcal de Manresa.
Termini: 3 de febrer
Més informació


37a edició del premi BBVA Sant Joan 2017

La Fundació Antigues Caixes Catalanes convoca una nova edició d’aquest guardó destinat a premiar una obra de prosa literària (novel·la, narració, relat de viatges, memòries, biografia, diari, etc.), original i inèdita, escrita en llengua catalana, independentment de quina sigui la nacionalitat i residència de l’autor.
Termini: 17 de febrer
Més informació

EDUCACIÓ I CONEIXEMENT

 

6a convocatòria de les Beques Educar Fomentant l’Esforç

La Fundació Espavila engega la sisena edició de les Beques Educar Fomentant l’Esforç que tenen com a objectiu promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme a Catalunya i en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 18 anys per promoure els valors de la cultura de l’esforç.
Termini: 30 d’abril
Més informació


Premis Fundació BBVA Fronteres del Coneixement 2017

La Fundació BBVA engega una nova edició dels Premis Fundació BBVA Fronteres del Coneixement com a expressió del seu compromís de responsabilitat social.
Termini: 30 de juny
Més informació

MEDI NATURAL

I Premi “Natura i Societat” de la Fundació Girbau

La Fundació Privada Girbau engega la primera edició d’aquest Premi amb l’objectiu de reconèixer iniciatives locals i ciutadanes en favor de la natura i la seva conservació.
Termini: 31 de gener
Més informació

Premi Catalunya d’Ecodisseny 2017

Des del Departament de Territori i Sostenibilitat es convoca una nova edició del Premi Catalunya d’Ecodisseny.
Termini: 28 de febrer
Més informació


Ajuts de la Fundació Biodiversidad per a projectes en matèria d’adaptació al canvi climátic

 La Fundación Biodiversidad convoca ajuts per a la realització d’activitats en matèria d’estudi, seguiment i adaptació al canvi climàtic, sempre que es relacionin directament amb els fins de la Fundació.
Termini: 28 de febrer
Més informació
*La majoria d’informacions facilitades són extretes del portal www.xarxanet.org

 

 

Ajuts, premis i subvencions