L’entrada en vigor de la Llei sobre l’Impost de Societats l’1 de gener d’aquest any implica que totes les entitats sense ànim de lucre, sense excepció, hauran de presentar aquest impost i, per tant, portar una comptabilitat de partida doble. Per aquest motiu, des del servei de suport a les entitats de l’Ajuntament de Vic s’organitza el curs GRATUÏT “Principals novetats legislatives envers les entitats sense finalitat lucrativa: com adaptar la nostra entitat a les noves normatives”, que tindrà una durada de 4,5 hores en total i va adreçat a totes les associacions de Vic. L’objectiu és que aquestes coneixin de primera mà les modificacions que implica la llei i poder-les aplicar en el dia a dia de l’entitat. 
 
Per tal d’adequar, el màxim possible, els horaris del curs a les disponibilitats horàries dels membres que formen part de les entitats vigatanes, s’ofereix la possibilitat d’inscriure’s al curs en un dels dos grups següents:
 
Grup A: dimecres 4, 11 i 18 de febrer, de 19.30 a 21h.
Termini d’inscripció: fins el dilluns 2 de febrer.
 
Grup B: dissabtes 14 i 21 de febrer, de 10 a 12.15h.
Termini d’inscripció: fins el dijous 12 de febrer.
 
El curs, per ambdós grups, es realitzarà al Centre Cívic de Can Pau Raba (C. Raval Cortines, 24 de Vic) i anirà a càrrec de Lluís Casellas, assessor fiscal i expert comptable d’Assertim Casdom amb un ampli coneixement del món associatiu.
 
A l’enllaç “inscripció” de sota s’hi adjunta un document amb el temari i més informació del curs, així com la inscripció (una pel grup A i una altra pel grup B) que és imprescindible que les entitats de Vic interessades en realitzar el curs la facin arribar a l’Àrea de Cultura i Ciutadania per correu electrònic (rierolacb@vic.cat) o postal (C. Torras i Bages, 6, 2n pis – 08500 Vic) abans del termini d’inscripció a dalt indicat.  

 

L’Ajuntament de Vic organitza un curs gratuït per a què les associacions sense ànim de lucre de la ciutat s’adaptin a la nova normativa fiscal