El proper diumenge 21 de març comença el projecte TROBEM-NOS!

Aquesta és una iniciativa de la Coordinadora d’Associacions d’Immigrants.

El TROBEM-NOS és una activitat adreçada a que les entitats es coneguin entre elles i que, alhora, es donin a conèixer a la resta de la ciutadania. Són activitats obertes a tothom.

La 1a activitat del projecte Trobem-nos, impulsat per la Coordinadora d’Associacions d’Immigrants, amb el suport de la Unitat de Ciutadania i Desenvolupament Comunitari i amb la col·laboració d’Òmnium Cultural d’Osona, se celebrarà el diumenge 21 de març a les 12’00 del migdia (veieu agenda).

En aquest cas, Òmnium ens farà una xerrada informativa sobre la identitat catalana, intercanviarem idees i parers… i dinarem plegats: Calçotada i Thiebu Yab!!!!!
I, després de la sobretaula… una mica de bitlles catalanes.

Les següents activitats consistiran en una visita a la Fira Andalusa d’Osona (amb la col·laboració del Centre Cultural Amigos del Sur), una excursió a Savassona (amb la UNió Excursionista de Vic) i una trobada castellera (amb els Sagals d’Osona)… i de les que us anirem informant.

Les activitats són gratuïtes (excepte la visita a la Fira Andalusa d’Osona). Però és imprescindible la inscripció prèvia, en totes elles, ja que les places són limitades.

Per a inscriure-us, només cal que ompliu el document adjunt i ens el feu arribar 5 dies abans de cada activitat.

Vinga… Trobem-nos!

PROJECTE TROBEM-NOS!