Aquesta conferència, organitzada en col·laboració amb la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, es realitza en el marc de les activitats entorn del Dia Mundial de la Salut Mental i, com sempre, anirà seguida de col·loqui.

En la conferència es relacionaran els conceptes de salut mental, capitalisme, crisi econòmica i s’exposaran dades i informacions que, habitualment, són silenciades als mitjans de comunicació. S’analitzaran les conseqüències de la crisi econòmica i del sistema capitalista en la salut mental de la població i com això pot afectar el conjunt de la societat.

Antoni Talarn és doctor en Psicologia, psicòleg clínic i psicoterapeuta. Actualment és professor titular de Psicopatologia a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona.
Francesc Sainz és psicòleg clínic, psicoanalista i psicoterapeuta. Professor associat del Departament de Treball Social de la Universitat de Barcelona és, també, professor de la Fundació Vidal i Barraquer de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Així mateix, és supervisor de serveis públics de salut mental i de serveis socials. També és Director del Grup de Psicoanàlisi Relacional i Social.

Antoni Talarn i Francesc Sainz col·laboren en nombrosos estudis, recerques i publicacions en les seves especialitats.

Antoni Talarn i Francesc Sainz : Narcisisme i societat. Els factors psicològics i la crisi econòmica.

Data inici: 18 octubre 2013

Data fi: 18 octubre 2013

Lloc: - Bassa dels Hermanos - Vic

Horari: 22h

Organitzador: Festival Nits de Cinema Oriental