Dilluns va finalitzar la inscripció a la 17a Mostra d’Entitats de Vic que s’havia de celebrar el dissabte, 9 de maig a la tarda a la rambla Passeig i a la rambla del Carme de Vic.

 

Hores d’ara, les incerteses del moment fruit de la situació generada per la crisi sanitària del COVID-19, fa que no tinguem les garanties suficients per poder celebrar la Mostra en aquesta data. Molt possiblement, el retorn a la vida quotidiana prèvia a aquesta crisi, passarà per mesures graduals i, és probable que, esdeveniments amb un volum notable de persones, estiguin restringits durant un període de temps més. 

 

És per aquest motiu que s’ha decidit posposar la 17a Mostra d’entitats, que s’havia de celebrar el dissabte, 9 de maig fins que es pugui garantir la seguretat, participació i bona organització de la mostra.

 

Quan s’aclareixi una mica més la situació i ens permeti fer previsions realistes, ens posarem novament en contacte amb vosaltres per acordar-ne la celebració o no

 

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte, comentari o aclariment que pugueu necessitar al 680125454 o bé a l’adreça electrònica [email protected]

Ajornament o possible anul·lació de la 17ª Mostra d’Entitats de Vic
Etiquetat a: