Benvolgudes entitats,  esperem que estigueu bé malgrat la situació actual, sent conscients de que el darrer any no ha estat fàcil per a ningú, tampoc per l’associacionisme de la ciutat.

Volem informar-vos que l’Ajuntament de Vic té la voluntat d’organitzar de nou la Mostra d’Entitats de Vic en la que serà la 17a trobada del teixit associatiu de la ciutat, sempre que la situació epidemiològica ho permeti i garantint, en tot moment, les mesures de seguretat que pertoquin segons el moment. Són temps complicats, però malgrat la incertesa, considerem que és molt important mirar de reprendre les activitats socioculturals i posar en valor la riquesa associativa de la nostra ciutat, si la situació ho permet.

Com recordareu, en les edicions anteriors es convocava a totes les entitats al mes de gener per tal de comentar conjuntament totes les indicacions de l’esdeveniment. En l’edició d’enguany però, seguint les recomanacions de reduir les trobades presencials per disminuir així el risc de contagis, creiem que no és un bon moment per reunir-nos i no tothom té bon accés a les trobades en format virtual.

Així, us informem que, en cas que la situació ho permeti i es pugui tirar endavant la celebració de la 17a Mostra d’Entitats, es realitzaria el dissabte 8 de maig a la Rambla del Passeig i a la Rambla del Carme, en horari de 5 de la tarda a les 9 del vespre.

Adjuntem també el full d’inscripció (Inscripció participació 17a Mostra d’Entitats i Músiques de Vic i l’autorització de drets d’imatge (autorització drets d’imatge)  que s’han d’emplenar, signar i retornar abans del dijous, 1 d’abril de 2021 preferiblement, per correu electrònic i, si no, lliurar en mà a les oficines de Ciutadania (c. de les Basses, 3). Per a una millor organització de la Mostra, agrairem que respecteu aquesta data límit i així ens podrem organitzar millor.

Sabem que la incertesa és important i segur que tindreu molts dubtes i comentaris. És per això que no quedeu en contactar-nos al telèfon 93 886 21 00 ext. 21206, enviant un whatsapp al 680 12 54 54 o escrivint a [email protected]

Us anirem mantenint actualitzades de com evoluciona la proposta i davant de canvis o una possible anul·lació, mirarem de dir-vos-ho amb la màxima celeritat possible.

 

Arriba la 17a Mostra d’Entitats de Vic
Etiquetat a: