Assessorament fiscal individualitzat per a entitats sense ànim de lucre de Vic
Destinataris: responsables i membres d’associacions de la ciutat de Vic, especialment aquelles persones que porten la tresoreria de l’entitat.
Funcionament: les atencions es faran de manera individualitzada, és a dir, entitat a entitat, i tindran una durada màxima de 60 minuts. Només es podrà disposar d’una sessió per entitat, tot i que es preveu la possibilitat d’acabar de resoldre dubtes puntuals i concrets que hagin sorgit de la trobada a través de correu electrònic. Aquest servei no gestionarà, en cap cas, els tràmits que es desprenguin de l’orientació facilitada i, per tant, és responsabilitat de l’entitat dur-los a terme.
Dies: durant el mes de novembre i desembre, matins de dilluns a divendres i tardes a convenir
Hora: a concretar amb cada entitat
Lloc: les sessions es faran virtualment. En cas que una entitat no disposi dels mitjans necessaris per fer la sessió a distància podrà utilitzar les oficines de l’Àrea de Ciutadania per connectar-se i rebre l’assessorament.
La data límit per sol·licitar aquest servei és l’15 de desembre, i per fer-ho podeu respondre aquest correu especificant el dia i hora en que us agradaria rebre l’assessorament.
Esperem que pugueu participar activament d’aquesta nova proposta. Com ja és habitual, des de l’equip de Ciutadania restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte, comentari o informació addicional que pugueu necessitar.
Ens trobareu a [email protected] o al 680125454
Assessorament fiscal individualitzat per a entitats sense ànim de lucre de Vic
Etiquetat a: