Hem encetat un nou any i ja anem escalfant motors per preparar la nova edició de la Mostra d’Entitats de Vic. Un esdeveniment que, per 17è any consecutiu, serà el punt de trobada del teixit associatiu de la ciutat!

La Mostra d’Entitats de Vic se celebra amb l’objectiu de promoure un espai anual de trobada de totes les entitats sense ànim de lucre de la nostra ciutat, així com un entorn en el que donar a conèixer les iniciatives socials, culturals, de lleure, esportives, mediambientals, etc. de l’associacionisme vigatà.

Una de les novetats de l’edició de l’any 2019 va ser la participació d’entitats religioses. Són associacions sense ànim de lucre i des de la organització de la Mostra, amb el vistiplau de la resta d’entitats participants, es va considerar que també hi han de tenir cabuda.

El passat mes de juliol de 2019 vam enviar l’informe de valoració de la 16a Mostra d’Entitats de Vic, resultat del buidatge dels qüestionaris de satisfacció que vam recollir el mateix dia de l’esdeveniment. Consulta l’informe de valoració de la 16a Mostra d’Entitats de Vic (2019) aquí

Un any més, convoquem a les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Vic a la reunió prèvia a la qual es donaran les indicacions de cara a l’organització de la Mostra d’enguany.

Dia: dijous, 23 de gener
Hora: 19.00 h
Lloc: CCVIC Can Pau Raba (c. Raval Cortines, 24)

Si encara no ho heu fet, us demanem que confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic a [email protected], trucant al telèfon 93 886 21 00 ext. 29021 / 21206 o bé enviant un whatsapp al 680 12 54 54.

Us hi esperem!

Imatge d’arxiu de la Mostra d’Entitats

Reunió de preparació de la 17a Mostra d’Entitats de Vic
Etiquetat a: