Tindrà lloc el dissabte 16 d’octubre al matí i les inscripcions es podran fer telemàticament i de forma totalment gratuïta a partir del dimarts 5 d’octubre a les 9 de la nit a www.esportsvic.cat

 

Vic acollirà la primera cursa infantil adaptada el dissabte 16 d’octubre amb sortida des del parc Jaume Balmes. La cursa, totalment gratuïta, està oberta a infants fins als 12 anys amb diversitat funcional, discapacitat, TEA o altres i tindrà lloc de les 10 del matí a les 2 del migdia. El regidor d’Esports, Titi Roca, indica que és un pas més per una ciutat encara més saludable i per seguir avançant cap a un Vic on l’esport sigui accessible per a tothom.

El recorregut de la cursa serà lineal, al llarg del passeig de la Generalitat, i comptarà amb un traçat lineal amb diferents distàncies -10, 20, 30, 40 o 50 metres-. És tracta d’una prova de caràcter no competitiu i on s’entregarà una medalla i diversos obsequis per part de les entitats col·laboradores a tothom qui hi participi.

Roca ha subratllat que la cursa és possible gràcies a la proposta de Romy Rossich, pediatra i mare d’un nen amb diversitat funcional. La primera cursa infantil adaptada que acollirà Vic compta amb la col·laboració de les entitats de la Taula de Diversitat Funcional i el Consell Comarcal d’Osona.

 

Inscripcions telemàtiques gratuïtes

Les inscripcions es podran fer a través del web www.esportsvic.cat a partir del dimarts 5 d’octubre a les 9 de la nit. A més, tothom qui vulgui formar part del voluntariat d’aquesta cursa pot omplir el formulari d’inscripció que es gestionarà des de l’Associació de Diversitat Funcional d’Osona (ADFO).

Vic organitza la primera Cursa Infantil Adaptada
Etiquetat a: