Hi haurà dues edicions formatives, i cadascuna d’elles comptarà amb dues sessions en línia de 2,5 hores, sumant un total de 5 hores per edició. La primera tindrà lloc el 3 i 5 d’octubre i la segona el 18 i 20 d’octubre

 

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) organitza dues edicions formatives d’alfabetització digital adreçada a les entitats sense ànim de lucre. Aquesta formació pretén fomentar i desenvolupar l’autonomia de les entitats en l’ús de les tecnologies d’informació i comunicació. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.

Dates, continguts i inscripcions

Hi haurà dues edicions formatives, i cadascuna d’elles comptarà amb dues sessions en línia de 2,5 hores, sumant un total de 5 hores per edició. La primera tindrà lloc el 3 i 5 d’octubre i la segona el 18 i 20 d’octubre. L’horari de cada sessió és de 16:30h a 19hColectic impartirà les sessions amb els següents continguts:

  1. Internet i navegació bàsica
  2. La seguretat a Internet. La protecció de les dades
  3. Identificació digital:
    1. Certificat digital acreditatiu de la identitat personal
    2. Certificat digital acreditatiu de la representació d’una entitat jurídica
  4. Signatura digital
  5. Tramesa de la documentació

Cal fer la inscripció mitjançant aquest formulari. Les places són limitades i només es pot inscriure un representant per entitat. Les persones confirmades rebran un correu electrònic amb tota la informació.

Escletxa digital i polítiques públiques

D’una banda, les sessions formatives es posen en marxa per lluitar contra l’escletxa digital i social de la ciutadania i, especialment, de la ciutadania que participa des de l’associacionisme i el voluntariat.

D’altra banda, tenen com a objectiu l’alfabetització digital entre les entitats del país per millorar la seva gestió interna.

Formació en digitalització per a entitats sense ànim de lucre
Etiquetat a: