L’actual procés de migració podria generar temporalment algun canvi o incidència en les webs del vicentitats.cat

En les properes setmanes es realitzarà el traspàs del projecte del Portal d’Entitats que inicialment gestionava la Diputació de Barcelona i que ara entomarà únicament l’Ajuntament de Vic. El Portal d’Entitats és un recurs d’allotjament i gestió de webs WordPress de les entitats així com de suport tècnic, i la voluntat de l’Ajuntament de Vic és que les entitats que compten amb aquest servei puguin seguir comptant amb aquest projecte en el marc del servei de suport que donem a les entitats de la ciutat de Vic.

Per tal d’allotjar les webs WordPress de les entitats és necessari dur a terme una migració d’aquestes als servidors de l’Ajuntament, inclòs el portal Vicentitats.cat. Aquesta migració d’un servidor a l’altre es realitzarà a principis d’octubre, i per aquest motiu us advertim que en les properes setmanes és possible que hi hagi algunes incidències d’accés a aquest portal de referència per a les entitats de la ciutat de Vic.

 

Per a qualsevol altre dubte o aclariment que us pugui sorgir us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Ciutadania a través del correu [email protected] o bé al 938862100 (extensió 21206). Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

Migració de les webs del Portal d’Entitats
Etiquetat a: