Vic es prepara per tornar a acollir la Mostra d’Entitats, una celebració que reuneix al teixit associatiu de la ciutat per reconèixer la seva tasca i visibilitzar la seva realitat.

L’edició d’aquest 2022 es farà el dissabte, 7 de maig, en horari de 17 a 20:30h a la rambla del Passeig i a la rambla del Carme. Com cada any, i especialment després d’aquest llarg període marcat per la pandèmia, animem a les entitats a participar-hi activament en una jornada que busca ser un espai de trobada i intercanvi per totes les entitats de la ciutat.

A continuació trobareu el formulari d’inscripció que cal que empleneu i signeu totes aquelles entitats que vulgueu participar-hi, com també l’autorització dels drets d’imatge. Ho heu de retornar abans del 3 d’abril a l’equip de Ciutadania (C. de les Basses, 3) o per correu electrònic a [email protected]

 El passat dijous 3 de març es va organitzar la primera reunió per preparar els detalls de l’edició d’enguany juntament amb les entitats. Aquí trobareu l’acta de la trobada amb totes les indicacions en relació a l’organització de l’esdeveniment.
Quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte, comentari o aclariment que pugueu necessitar al 938862100 extensió 21206 o bé a l’adreça electrònica [email protected]
S’acosta la 18a edició de la Mostra d’Entitats de Vic
Etiquetat a: