Des de l’associació LGTB TALCOMSOM, us informem que el proper dijous, 30 d’abril a les 18:30h hi haurà l’acte de presentació de la fase de diagnosi i elaboració del Pla d’igualtat per raó d’orientació sexual i d’identitat de gènere a la comarca d’Osona. Un procés en el que l’entitat forma part del grup motor.

És per això que us informem de l’acte:

El Consell Comarcal, diferents ajuntaments d’Osona i l’associació TALCOMSOM impulsen un procés per conèixer les realitats de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals per dissenyar un Pla d’igualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere que reculli les accions a dur a terme als municipis.

Per aquest motiu, us convidem a l’acte de presentació i explicació d’aquest procés, que anirà a càrrec del conseller del Consell Comarcal d’Osona i regidor de l’àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic;  Sr. Joan López i el Dr. Gerard Coll-Planas, director del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere (CEIG) de la UVic-UCC que coordinarà la diagnosi i procés de redacció del Pla.

A continuació hi haurà una taula rodona amb persones de la comarca que aportaran la seva experiència/vivència com a gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals. Moderarà Pere Trabal, director de Ràdio Ona.

Presentació de la fase de diagnosi i elaboració del Pla d’igualtat per raó d’orientació sexual i d’identitat de gènere a la comarca d’Osona